esmaspäev, 31. mai 2010

Slaidiesitlusest ja muust

Esmalt vajab taas kord mainimist fakt, et juuresolevad pildid ei ole mitte minu enda looming ega ka kusagilt suvaliselt saadud joonistused, vaid minu üliandeka õe vilunud pliitasitõmmete tulemused. Nagu näha, on ta "Videviku" fänn :)

We're accepted! Ehk siis et me oleme vastuvõetud Albaania misjonitiimi, mis tähendab seda, et seni 99% kindlusega plaanid on muutunud 100% kindlateks plaanideks nii palju, kui minust ja M-st sõltub. Kogu asi kestab meie jaoks 19. juulist 9. augustini. Lähemalt saab selle kohta vaadata siit. Rooma on siis koht, kuhu kõik misjonimeelsed kokku sõidavad, kus omavahel tutvuvad ning end tööks ette valmistavad ja kust 24. juulil igaüks valitud riiki sõidab. Meie puhul on selleks Albaania.
Mõned eestpalvesoovid: et organisatoorsed asjad laabuksid nii, nagu vaja; et finantsilised vahendid oleksid õigel hetkel olemas; Albaania maa ja rahva pärast, et pinnas saaks külviks valmistatud; et meie sõnad ja veel enam teod/suhtumine väljendaksid Taevase Isa armastust selle rahva vastu. Mina ja M oleme väga tänulikud iga inimese eet, kes tõstab palvekäed Issanda poole neis asjus :)

Nii palju suvistest plaanidest praegu. Muudest teemadest tasuks esile tõsta asjaolu, et meie suguvõsa laienes möödunud teisipäeval uue liikme võrra. Nimelt sündis mu tädile neljas laps, kaua oodatud, aga üllatavalt kiiresti saabunud poeg :) Juhhuuu!
Lisaks sellele pandi laupäeval alus uuele perekonnale: Mare ja Helari pole enam kihlatud, vaid hoopis laulatatud! Seega siis perekond Hellenurm :)

Nii. Mina lõpetan. Kool nõuab oma osa.

Rohkelt õnnistusi kõigile!

2 kommentaari:

Riina ütles ...

Nii tore on lugeda Mari mõtteid, millest kunagi ei puudu killuke ülistust... Lihtsalt vapustav eeskuju... Kallis oled Mari!

Jannar ütles ...

võid kindel olla selles, et Jumala plaanid lähevad korda ja tean, et oskad usaldad kõik vajaliku Jumala hoolde!